logopalkki1

ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

VIILINGIN VÄKI

Titta Kiiveri, yrittäjä

sosionomi (AMK), varhaisiän musiikkikasvatuksen erikoistumisopinnot

Moi kaikille! Olen Titta, toinen päiväkoti Viilingin yrittäjistä. Teen Viilingissä työtä lapsiryhmässä ja jaan hallinnolliset työtehtävät yhdessä Hennan kanssa. Olen tehnyt pitkään töitä päivähoidon parissa ja 16 vuoden aikana on vain varmistunut ajatus siitä, että tämä on mun juttu! Haluan tehdä työtä ihmisten kanssa, innostun helposti porukan mukana ja nautin yhdessä tekemisestä. On ihan huippua, että tässä työssä yhdistyy hommien tekeminen sekä lasten että aikuisten kanssa. Olen erityisen kova musisoija, soitan pianoa ja lauleskelen kulkiessani. Toivon, että Viilingissä ihan jokaisen on hyvä olla ja että Viilingistä tulee kaikille merkityksellinen paikka. Hennan kanssa olemme tunteneet yli 10 vuotta ja yhdessä yrittäminen tuntuu kovin luonnolliselta. Yhdessä teemme kaikkemme, että Viilingistä tulisi yksi hyvä vaihtoehto, kun perhe etsii lapselleen päivähoitopaikkaa.

 

Henna Pirttilä, yrittäjä
sosionomi (AMK), Lasten liikunnan amt

Moikka! Minä olen Henna ja Viilingin toinen yrittäjä. Olen työskennellyt varhaiskasvatuksen parissa kymmenen vuotta ja tunnen edelleen saavani työstäni suurta iloa. Lasten kanssa työskennellessä huomaa, miten valtavasti intoa ja energiaa lapset ympärilleen välittävät. Ilo tarttuu ja on hienoa voida oppia ja opettaa uusia juttuja yhdessä lasten kanssa. Lasten liikunta on erityisesti lähellä sydäntäni ja pidän toiminnallisesta oppimisesta. Olen innoissani siitä, että saan työskennellä Viilingissä lapsiryhmässä ja hoidella hallinnollisia juttuja. Olen äärettömän kiitollinen että polkumme Titan kanssa ovat kohdanneet ja yhteistä unelmaamme seuraamalla olemme saaneet perustaa Viilingin. Viilinki ei kuitenkaan ole vain meidän kahden Viilinki; Ihan jokainen, niin lapsi kuin aikuinenkin, tuo Viilinkiin väriä omalla persoonallaan ja niistä väreistä muodostuu vasta todellinen Viilinkiläisyys! : )

Jonna Alen 

lastenohjaaja ja varhaisiän musiikinopettaja

Hei vaan kaikki!

Olen Jonna Jyväskylästä. Olen erittäin innoissani, kun pääsen osaksi Viilingin mahtavaa porukkaa. Olen ollut päiväkotityössä jo viisitoista vuotta ja minulla on paljon kokemusta päiväkotiarjen pyörityksestä ja nautin kovasti lasten parissa työskentelystä. Pidän hassuttelusta ja sylini ja sydämeni ovat aina avoinna niin pienille kuin isoille viilinkiläisille. Erityisosaamiseni painottuu musiikin puolelle. Olen koulutukseltani varhaisiän musiikinopettaja ja pyrin käyttämään, jakamaan ja kehittämään tätä osaamistani mahdollisimman paljon. Musiikki kuuluu kaikille! <3

Krista Veistämö

lastenohjaaja

Moi kaikki!
Olen Krista, Jyväskyläläinen lastenohjaaja. Parin viime vuoden ajan olen työskennellyt yksityisellä päiväkodilla 2-5-vuotiaiden lasten parissa ja ennen tätä tein töitä kaupan alalla. Kaupan alalla pidin siitä, että sai työskennellä ihmisten parissa ja toisaalta jo nuorena tykkäsin hoitaa lapsia, joten oli luontevaa tehdä lastenhoidosta itselle ammatti. Lasten kanssa työskentelyssä parasta on se, että jokainen päivä on toiminnallinen eikä kahta samanlaista päivää ole ja myös se, että lapset ovat kaikki ihania yksilöitä ja he tuovat iloa jokaiseen päivään. Liikunta on osa arkeani ja tykkään musiikista joten odotankin innolla, että näitä molempia pääsee toteuttamaan Viilinkiin yhdessä lasten kanssa. Ei muuta kuin syksyn touhukkaita päiviä odotellen! 🙂 

 

Jaana Ekman-Pulkkinen

lähihoitaja, lasten liikunnan amt

Iloinen tervehdys! Työhistoriaa varhaiskasvatuksen saralta löytyy yli 15vuoden ajalta ja tämä onkin juuri sitä mitä haluan tehdä. Ihmiset ympärillä, niin pienet kuin isommatkin ovat se syy, miksi tykkään tehdä tätä niin paljon ja miksi sillä on merkitystä. On siis ihanaa, kun ympärillä tapahtuu. Ja tietenkin se lasten ilo ja aitous koskettavat. Itselläni liikunta on lähellä sydäntä, kuten myös toisten liikuttaminen. Ja toivon, että se välittyy positiivisella tavalla myös sinunkin lapsesi elämään. Iloista menoa ja viilinkiä odotan jo innolla. Ja onkin huippu hienoa päästä osaksi Viilingin joukkoa!

Miten sitä kesäihmisenä odottaakin tänä vuonna näin kovasti syksyä?

 

Heli Laitinen
lto, varhaisiän musiikkikasvatuksen erikoistumisopinnot, lasten liikunnan amt

Moi!
”Aina hyvä viilinki täyttää pään, kun itseni Viilingin väessä nään..”, lauleskelee täällä Heli, jolle musiikki on sydämen asia. Piano ja laulu ovat mun juttuja. Lisäksi esiopetus kuuluu lempiaiheisiini ja sen kehittämisestä ja toteuttamisesta mulla on kokemusta 13 vuoden ajalta. Päiväkotikokemusta olen saanut haalittua kokoon 19 vuotta. Koen edelleen, että olen haaveammatissani: lastentarhanopettajana. Lasten liikuttaminen, tekemällä oppiminen ja tekemisen meininki ovat kantavia ajatuksia opetustavoissani. Ne kun yhdistää sopivasti rentouteen, kiireettömään tunnelmaan ja hassutteluun, saadaan lapsen ja mun päiväkoti- päivästä täydellinen. Odotan innolla ja hyvällä viilingillä yhteisiä hetkiä Viilingin arjessa.


Päivi Riihimäki

lähihoitaja

Moikka moi!
Olen Päivi, kolmen lapsen äiti ja yhden miehen aviovaimo.
Koulutukseltani olen lähihoitaja. Viimeisen vuoden olen tehnyt hommia perhepäivähoitajana. Työ lasten kanssa on ollut antoisaa.
Luonteeltani olen iloinen, positiivinen ja energinen.
Innolla odotan tulevaa seikkailua viilingissä!

 

Emmi Floor

lastentarhanopettaja

Hei kaikille! Olen Emmi, keväällä 2017 valmistunut lastentarhanopettaja. Lasten kanssa toimiminen on aina ollut se oma juttu, sillä on ihanaa saada seurata lapsia, kun he rakentavat käsityksiään maailmasta. Jokainen lapsi on arvokas ja haluan työssäni kohdata jokaisen lapsen ainutlaatuisena yksilönä.Olen positiivinen, hymyileväinen ja liikunta on erityisesti lähellä sydäntäni. Tykkään tarttua lasten mielenkiinnon kohteisiin ja yhdessä lasten kanssa tutkia ja ihmetellä maailman ihmeellisiä asioita. Odotan innolla syksyä, on huippua päästä osaksi iloista Viilingin väkeä!

Terkuin Emmi

 

 

Susanna Hokkanen

lähihoitaja

Heipparallaa!  Olen Susanna, Sussu, Suski, Tusanna, tottelen kaikkia nimiä. Valmistuin syksyllä 2017 lähihoitajaksi. Työ lasten kanssa on ollut pitkään haaveena ja nyt haaveeni toteutui kun pääsin osaksi Viilingin väkeä. Halu tehdä ihmisläheistä työtä on suunnaton. Nautin siitä, kun saamme lasten kanssa tutkia eri asioita. Lasten oppimisen ilo tuo suurta iloa ja intoa työhöni. Haluan omalla olemuksellani ja työlläni tuoda lasten päivään turvallisuutta, huumoria, innokkuutta ja lämmintä vuorovaikutusta. 

Iloisin terkuin Susanna

 

Tässäpä huikea Viilingin sakki!

viireja3