logopalkki1

ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

VIILINGIN VÄKI

Titta Kiiveri, yrittäjä, varhaiskasvatuksen opettaja

Moi kaikille! Olen Titta, toinen päiväkoti Viilingin yrittäjistä. Teen Viilingissä työtä lapsiryhmässä ja jaan hallinnolliset työtehtävät yhdessä Hennan kanssa. Olen tehnyt pitkään töitä päivähoidon parissa ja 20 vuoden aikana on vain varmistunut ajatus siitä, että tämä on mun juttu! Haluan tehdä työtä ihmisten kanssa, innostun helposti porukan mukana ja nautin yhdessä tekemisestä. On ihan huippua, että tässä työssä yhdistyy hommien tekeminen sekä lasten että aikuisten kanssa. Minulle on tärkeää, että kaikilla on Viilingissä hyvä ja turvallinen olo ja että jokainen tuntee itsensä merkitykselliseksi juuri sellaisena kuin on. Hennan kanssa olemme tunteneet yli 15 vuotta ja yhdessä yrittäminen tuntuu kovin luonnolliselta. Yhdessä teemme kaikkemme, että Viilingistä tulisi yksi hyvä vaihtoehto, kun perhe etsii lapselleen varhaiskasvatuspaikkaa.

 

Henna Pirttilä, yrittäjä, varhaiskasvatuksen opettaja

Moikka! Minä olen Henna ja Viilingin toinen yrittäjä. Olen työskennellyt varhaiskasvatuksen parissa 15 vuotta ja tunnen edelleen saavani työstäni suurta iloa. Lasten kanssa työskennellessä huomaa, miten valtavasti intoa ja energiaa lapset ympärilleen välittävät. Ilo tarttuu ja on hienoa voida oppia ja opettaa uusia juttuja yhdessä lasten kanssa. Lasten liikunta on erityisesti lähellä sydäntäni ja pidän toiminnallisesta oppimisesta. Olen innoissani siitä, että saan työskennellä Viilingissä lapsiryhmässä ja hoidella hallinnollisia juttuja. Olen äärettömän kiitollinen että polkumme Titan kanssa ovat kohdanneet ja yhteistä unelmaamme seuraamalla olemme saaneet perustaa Viilingin. Viilinki ei kuitenkaan ole vain meidän kahden Viilinki; Ihan jokainen, niin lapsi kuin aikuinenkin, tuo Viilinkiin väriä omalla persoonallaan ja niistä väreistä muodostuu vasta todellinen Viilinkiläisyys! : )

Krista Veistämö

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Moi kaikki!
Moi! Olen Krista, iloinen lastenhoitaja, joka tykkää hassutella lasten kanssa. Lasten parissa työskennellessä on parasta, kun saan käyttää omia luonteenvahvuuksiani, kuten huumorintajua, rakkautta sekä innokkuutta. Mikään ei ole niin mukavaa kun saada lapsi nauramaan tai sylitellä kun sitä kaivataan. Pyrin tuomaan jokaiseen päivään iloa, naurua, syliä ja liikkumisen iloa. 🙂 

 

Jaana Ekman-Pulkkinen

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Iloinen tervehdys! Työhistoriaa varhaiskasvatuksen saralta löytyy yli 15vuoden ajalta ja tämä onkin juuri sitä mitä haluan tehdä. Ihmiset ympärillä, niin pienet kuin isommatkin ovat se syy, miksi tykkään tehdä tätä niin paljon ja miksi sillä on merkitystä. On siis ihanaa, kun ympärillä tapahtuu. Ja tietenkin se lasten ilo ja aitous koskettavat. Itselläni liikunta on lähellä sydäntä, kuten myös toisten liikuttaminen. Ja toivon, että se välittyy positiivisella tavalla myös sinunkin lapsesi elämään. Iloista menoa ja viilinkiä odotan jo innolla. On ihana olla osa Viilingin joukkoa.

 

Heli Laitinen
varhaiskasvatuksen opettaja

Moi!
”Aina hyvä viilinki täyttää pään, kun itseni Viilingin väessä nään..”, lauleskelee täällä Heli, jolle musiikki on sydämen asia. Piano ja laulu ovat mun juttuja. Lisäksi esiopetus kuuluu lempiaiheisiini ja sen kehittämisestä ja toteuttamisesta mulla on kokemusta 13 vuoden ajalta. Päiväkotikokemusta olen saanut haalittua kokoon 19 vuotta. Koen edelleen, että olen haaveammatissani: lastentarhanopettajana. Lasten liikuttaminen, tekemällä oppiminen ja tekemisen meininki ovat kantavia ajatuksia opetustavoissani. Ne kun yhdistää sopivasti rentouteen, kiireettömään tunnelmaan ja hassutteluun, saadaan lapsen ja mun päiväkoti- päivästä täydellinen. Odotan innolla ja hyvällä viilingillä yhteisiä hetkiä Viilingin arjessa.


Päivi Riihimäki
, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Moi!
Olen Päivi, iloinen, rakastava ja energinen lastenhoitaja. Minulla itselläni on kolme lasta. Tykkään työstäni erityisen paljon, on ihanaa kun ympärillä on ihmisiä, isoja ja pieniä. Lasten aitous menee syvälle sydämeen. Pidän hassuttelusta niin lasten kuin aikuistenkin kanssa, huumorintaju on yksi luonteenvahvuuksistani. Ihanaa kun työtä voi toteuttaa ”rennon letkeästi”. Minut saa helposti innostumaan porukan mukana. Liikunta ja luonnossa liikkuminen on lähellä omaa sydäntäni ja sitä pyrinkin tuomaan paljon työhöni. On aivan huippua olla osana mahtavaa Viilingin väkeä <3  

Kristiina Tuppurainen, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Moikka! Olen Kristiina tai usein myös Kikke. Olen työskennellyt päiväkodissa nyt kymmenisen vuotta ja nautin edelleen työstäni. Lasten kanssa touhuaminen tuo minulle valtavasti iloa, aitous ja innokkuus on tarttuvaa. Haluan olla lapsille turvallinen, empaattinen, innostava ja hassutteleva aikuinen. Pursuan rakkautta ja toivon, että kaikkilla on mahdollisimman hyvä olla. Sylissäni on aina paikka, kun sitä tarvitaan. Viilingissä jokainen, niin lapsi kuin aikuinenkin, saa olla oma ainutlaatuinen itsensä <3

Johanna Tietäväinen, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Moikka. Minä olen Johanna ja monesti myös Jossu. Olen Viilingissä aina osan viikosta. Lähihoitajaksi valmistuin -98 ja koulunkäynninohjaajaksi 2016. Työtäni lasten parissa olen tehnyt siis jo hyvän tovin. Minulle tärkeintä työssäni on kiireetön kohtaaminen ja aito läsnäolo. Vitsailen ja hassuttelen myös mielelläni sykä pyrin näkemään ihan kaikessa jotain positiivista. Viilingissä on mukavaa olla. Täällä jokainen saa olla sellainen kun on <3

Heidi-Maria Kuusinen, varhaiskasvatuksen opettaja

Moikka!

Olen Heidi, innostava ja lämmin varhaiskasvatuksen opettaja. Monille vanhoille Viilinkiläisille olen jo tuttu kasvo. Tänä syksynä pääsin kuitenkin kunnolla Viilingin menoon mukaan, josta olen erittäin innoissani. Lasten kanssa työskennellessä lasten aitous, innokkuus ja oppimisen ilo on kyllä parasta. Yhdessä tekeminen, tutkiminen ja tuumaileminen opettaa valtavasti meitä kaikkia. Liikkuminen on lähellä sydäntäni ja kannatan vahvasti myös toiminnallista oppimista. Viilingissä yhdessä iloitaan jokaisen onnistumisista ja kannustetaan sinnikkääseen uudelleen yrittämiseen. Arjen niin ilot kuin harmitkin ovat yhtä merkityksellisiä, jolloin halit ja sylit ovat tärkeitä.

Anne Kainu, varhaiskasvatuksen opettaja

Moikka! Minä olen Anne, tuore vastavalmistunut varhaiskasvatuksen opettaja. Luonteeltani olen innokas, läsnäoleva ja lempeä ja luonteenvahvuuksiani ovatkin rakkaus, innostus sekä myötätunto. Minulle on tärkeää, että lapset saavat kokea olonsa päivän aikana merkityksellisiksi sekä rakastetuiksi ja tätä ajatusta haluan kantaa mukana jokaisessa arkipäivässä – minun ammattimaisuuteni mitataan lasten hyvinvoinnissa sekä turvallisuudentunteessa. Laadukas varhaiskasvatus on minulle sydämenasia, josta voisin puhua yöt ja päivät ja siksi otankin ilolla vastaan kaikki vanhempien kysymykset ja pohdinnat. Tuon Viilinkiin toivottavasti mukanani iloa, lämpöä ja hellää huolenpitoa, sekä sopivan ripauksen huumoria. Lasten maailma on ihmeitä täynnä ja koenkin lasten toisinaan opettavan enemmän minua, kuin minä heitä. On suuri ilo ja kunnia olla osa Viilinkiä.

Tässäpä huikea Viilingin sakki!

viireja3